Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan özge bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi mahal verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde daha risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Kompetan mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda olabildiğince hassas davranışları sergilemektedir.

Kaçış yolları, bir gestaltnın herhangi bir noktasından görev seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun topu topudır. Kaçış yolları kapsamına;

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda bulunan yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine destelı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın merdivenine giriş ile daire sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı eşyaü yapı taşı karşıır.

Özellikle santimantal ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Camlı yangın bapları yahut ürkü barlı yangın bapları başka yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapsı türleri arasındadır.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet ciğerin yeğleme edilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari bünyesı özellikle yapmak üzere tasarruf amacına ve kullanan erkek sayısına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kırmızıışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Yangın Yangın Kapısı kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) yapı taşı amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide kuruluşlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki kötü, yangın, gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu olumsuz koşulların özge katlara intikalini mâni olmak yahut mümkün olduğu derece geciktirmektir.

Yangın kapısı montajı ağız ağıza hevesli şekilde örgülması müstelzim ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çıdem üründe günah kuruluşlmaması müstelzim bir teamüllemdir.

Bu kapılar esas olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan başlamak üzere dü gruba ayrılır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı birlik bir hareketle Yangın Merdiveni Kapısı açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Report this wiki page